Hybrex™ – GDS 40

GDS40 este un echipament de telecomunicatii tip IP - hibrid ce combina avantajele oferite de echipamentele clasice cu cele oferite de tehnologia VoIP si care ofera posibilitatea de a construi solutia cea mai potrivita pentru a raspunde nevoilor diverse ale oricarei afaceri.

Aceasta capabilitate, bazata pe tehnologia IP, protejează in timp investitia clientului si asigura o gama larga de optiuni disponibile pentru extinderea infrastructurilor de date si de comunicatii, necesare pe măsură ce business-ul se dezvoltă.

GDS40 oferă o combinatie diversificata de interfete de linii externe: PSTN, ISDN (BRi/PRi), VoIP etc.

In cazul aplicatiilor multi-site / multi-locatie (sucursale remote conectate la un sediu central), GDS40 poate servi ca si echipament VOIP central la care sunt legate, prin Internet, terminalele VoIP - remote aflate in sucursalele distante.

De asemenea, GDS40 poate fi conectat si la traditionalele linii telefonice (trunchiuri) tip PSTN/ISDN.

In consecinta, GDS40 reprezinta piatra de temelie a unui business ce poate fi dezvoltat in timp, de la dimensiuni initiale mici la dimensiuni medii, ulterioare.

Avand disponibile configuratii ce pornesc de la 4 linii telefonice externe (de ex. trunchiuri PSTN) si 8 posturi de interior, GDS40 se poate extinde pana la un maximum de 16 linii telefonice externe si 32 de posturi de interior, posturi ce pot fi aparate telefonice din seria digitala, seria analogica sau combinatiile lor.

GDS40 are, de asemenea, capacitatea de a se extinde pe verticala catre platforma GDS.

GDS40 oferă posibilitatea implementarii unor solutii de tipul Hospitality Solutions, specifice industriei hoteliere, cu un un cost ceva mai scazut si foarte atent configurat pentru motelurile si hotelurile de mici dimensiuni, cu un numar de 10 – 30 de camere.

GDS40 ofera numeroase optiuni cu specific hotelier: diverse combinatii intre telefoanele administrative si cele pentru oaspeti, consola operatoare automata, casuta vocala pentru fiecare camera, operare/inregistrare Front-Desk, servicii pentru oaspeti, evidenta convorbirilor, s.a.m.d.

Toate sistemele GDS40 au disponibila optiunea de Voice Card integrat, card de memorie ce adauga plus-valoare prin serviciile vocale oferite.

GDS40 este un sistem integrat conceput pentru a fi eficient, ce permite o implementare/instalare usoara, fara problemele uzuale de trainning si de service, probleme frecvente la alte marci de echipamente.